سوسول فا

طرز تهیه ته چین ماهی تابه ای - سوسول فا

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷
فیلم نهنگ عنبر 2 سلكشن رويا
دانلود قسمت 3 فصل 2 سریال شهرزاد
دانلود قسمت چهاردهم سریال عاشقانه
دانلود دوبله فارسی فصل پنجم فرار از زندان Prison Break: Sequel
دانلود قسمت دوم فصل دوم سریال شهرزاد
دانلود کتاب هیولاهای مریخی از آر ال استاین
دانلود کتاب هیولاهای مریخی از آر ال استاین
دانلود کتاب شمس و طغرا از محمدباقر خسروی

طرز تهیه ته چین ماهی تابه ای

دسته بندی : آشپزی تاریخ : سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴

اگر شما هم از طرفداران ته چین هستید و با درست کردن آن مشکل دارید بهتر است با ما همرا شوید و یک ته چین ماهی تابه ای خوشمزه درست کنید.

این بار ته چین را درون ماهی تابه درست کنید

عاشقان ته چین بشتابید که طرز تهیه ته چین را این بار بدون فر می خواهیم به شما آموزش دهیم. ته چین طرفداران خیلی خیلی زیادی دارد، اما درست کردن آن در فر برای بعضی ها سخت است. به همین دلیل خواستیم کار شما را راحت کنیم.

 

مواد اولیه برای ته چین ماهی تابه ای :

برنج : ۵ پیمانه
سینه مرغ : ۲ عدد
ماست (پرچرب) : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۵ عدد
روغن : ۱/۲ پیمانه
زعفران : چند ق غ
نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین ماهی تابه ای :

مرغ را با ادویه کم می پزیم بطوری که بعد از پختن فقط یک استکان آب داشته باشد. بعد از پخت استخان های مرغ را جدا می کنیم.

زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم. ماست را بهم میزنیم . نصف از زعفران حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست می ریزیم و بهم می زنیم و گوشت مرغ ریش شده (درشت ریش کنید) را در ماست می خابانیم.

بهتر است از یک روز قبل مواد را در ماست بخوابانید.

پلو را آبکش می کنیم ته یک ظرف نسوز (من در ماهیتابه این کار را انجام دادم) دو عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ را در آن خواباندیم می ریزیم سه چهار کفگیر برنج در ماهیتابه ریخته و مایه با برنج خوب مخلوط می کنیم و در ته ظرف را با پشت قاشق حسابی صاف می کنیم.

مقداری مرغ روی برنج می چینیم (تقریبا همه طرف رو پر کند ) باز سه چهار کفگیر برنج و دوباره از گوشت مرغ روی برنج می ریزیم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف می کنیم و فشار می دهیم تا له شود.

در آخر آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده و بقیه ماستی که در ظرف باقیمانده را مخلوط می کنیم و این مایه را روی سطح برنج می ریزیم.(ممکن است یک مقدار آب زیاد شود اما همان اجازه می دهد تا پلو نسوزد و بافت نرمی پیدا کند)

درب ماهیتابه را با دم کنی می پوشانیم و اول بمدت ۵ دقیقه با حرارت زیاد بعد از آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن می گذاریم تا دم بکشد.

 

 
منبع :sooran.com

 

 

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
برچسب ها
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 6
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.



دسته بندی

تبلیغات متنی