Sorry, no posts matched your criteria.

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

۲۵ مهر ۱۳۹۶
130 views
بدون نظر

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقوی

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

×× شیر :: دو و نیم پیمانه ××

×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: ۲۰۰ گرم ××

×× وانیل :: ¼ چایخوری ××

×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ××

×× شکر :: یک سوم پیمانه ××

×× شکلات تلخ :: ۱۰۰ گرم ××

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و ۵ دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید

مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند

پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته ، در یخچال قرار داده تا بسته شود ، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.


لینک کوتاه مطلب

http://www.mehruplod.ir/?p=10943

برچسب ها

مطالب مشابه